Rakott gomba

Rakott gomba

250g gomba
kolbász
1 fej vöröshagyma
2 tojás
kis doboz tejföl
só, bors, őrölt chili
reszelt sajt

Kivajazunk egy hóálló tálat. Így rétegezzük a hozzávalókat: felszeletelt gomba, felkockázott hagyma, kolbász karikák, egészen addig rakjuk egymásra az alapanyagokat, amíg el nem fogynak. Alufóliával lefedjük, 180 fokon 20 percig pároljuk.
A tojásokat felverjük, megfűszerezzük, hozzáadjuk a reszelt sajtot és a tejfölt. Leszedjük az alufóliát és ráöntjük a masszát a félig kész ételre, ezután fólia nélkül 15-20 percig tovább sütjük.
Tálalás előtt 5 perccel vegyük ki a sütőből, mert úgy könnyebb szeletelni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése