Tejszínes-narancsos joghurtkrém

A legjobb ebben a desszertben, hogy mindenki a saját ízlése szerint is elkészítheti, hiszen a narancs helyett például kávét, vaníliát, citromot használhatunk, míg a natúr joghurtot kicserélhetjük bármilyen gyümölcsösre.

Tejszínes-narancsos joghurtkrém

250 g natúr joghurt (görög joghurtból isteni...)
200 ml tejszín
reszelt narancshéj
fél narancs leve
ízlés szerint édesítő/ szőlőcukor
1 zacskó zselatinfix
a díszítéshez kakaópor

A tejszínt a zselatin fix utasítása szerint felverjük, hozzáadjuk a joghurtot a(z) édesítőt/ szőlőcukrot, a narancshéjat és -levet. Minimum félórára hűtőbe tesszük.
Poharakba kanalazzuk és megszórjuk kakaóporral.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése