Teriyaki-Shunji keverékben pácolt szárnyas

Teriyaki-Shunji keverékben pácolt szárnyas

5 ek. Teriyaki szósz- beszerezhető Tescoban, Intersparban, ázsiai hét idején Lidl-ben, Aldi-ban

1 dl Shunji- helyettesíthető fűszeresebb, édes fehérborral
3 gerezd fokhagyma
6 szál újhagyma
1 tk. étkezési keményítő
olaj

0,5 kg csirke-/pulykamell

A Teriyaki szószba keverjünk 0, 5 dl Shinjit ebbe a keverékbe pácoljuk meg a felkockázott mellet és minimum 1 órára tegyük hűvösre.
A wokban hevítsünk olajat és addig kevergessük a húsokat benn, amíg az levet nem enged. Sózzuk, adjuk hozzá felszeletelt fokhagymát és az újhagymát.
A maradék fél deci Shinji-ben keverjük el az étkezési keményítőt és sűrítsük be vele a szaftot. Friss salátával tálaljuk, a szaft tökéletes öntet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése