Gomba póréhagymás-fehérbabos mártásban

Nem a legfotogénebb étel, de az íze kárpótol minket. Szerettem volna, ha a zöldségek ízei érvényesülnek, emiatt csak nagyon minimálisan fűszereztem. A póréhagyma elég intenzív benne, remekül illik hozzá a bab krémessége és a petrezselyem frissessége.

Gomba póréhagymás-fehérbabos mártásban

240 g fehérbab konzerv- maga a konzerv 400g, a töltő súly 240g
250 g gomba
1 nagy szál póréhagyma

bors
1 csokor petrezselyem
1 dl zöldségleves

A fehérbabot lecsöpögtetjük és leturmixoljuk a felkarikázott póréhagymával, a levessel, sózzuk-borsozzuk.
A gombát olívaolajon megpároljuk. Hozzáöntjük a mártást, összeforraljuk és megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése