Sült tofu zöldségtállal

Sült tofu zöldségtállal
25 dkg babkonzerv
1 konzerv hámozott paradicsom
2 fej vöröshagyma
20 dkg tofu
1 fehérrépa
2 sárgarépa
2 gerezd fokhagyma
1 ek. méz
szójaszósz

bors
olívaolaj

A felkarikázott sárga- és fehérrépát, a felkockázott hagymával olívaolajon megpirítjuk. Hozzáöntjük a paradicsomot a levével együtt, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, édesítjük a mézzel. Alacsony lángon addig főzzük, míg a répák megpuhulnak, ekkor hozzákeverjük a babot (levestül). egyet forralunk rajta.
Lecsöpögtetjük, felkockázzuk a tofut és olajon lepirítjuk, majd meglocsoljuk szójaszósszal. Hagyjuk, hogy beszívja szószt.
A zöldségtálra halmozzuk a forró tofut és tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése