Mézes-balzsamos krumplisali

Harmonikus egytálétel, ismét a Csilla által talált mézes-mustáros öntet továbbgondolásával született a recept. Hálás vagyok Tesókám! :)

Mézes-balzsamos krumplisali

0,5 kg krumpli
4-5 db csemegeuborka
2 ek. kapribogyó
2 ek. balzsamecet
2 db hagyma
1 ek. méz
só, bors
2 ek. mustár
2-3 ág kakukkfű

A krumplit kisebb kockákra vágjuk és megfőzzük.

A mustárt balzsamecettel, mézzel, olívaolajjal, leveleire szedett kakukkfűvel, sóval, frissen őrölt borssal (és ha kell vízzel) összekeverjük.

A kihűlt krumplit, az apróra vágott hagymával, a kapribogyóval, az felkarikázott csemegeuborkával egy tálban összekeverjük és meglocsoljuk az öntettel.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése