Csopaki pecsenye

És ha már Sági Szilárd kiemelte, akkor jöjjön a Csopaki pecsenye! :)

Csopaki pecsenye

40 dkg lapocka vagy comb
2 szelet kolozsvári szalonna
1 db vöröshagyma
20 dkg gomba
10 dkg zöldborsó
1 db zöldpaprika
1 db paradicsom
2 gerezd fokhagyma
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
ízlés szerint petrezselyemzöld

A felkockázott szalonnát zsírjára sütjük, hozzáadjuk a felkockázott hagymát és üvegesre pároljuk.
Beletesszük a csíkokra vágott/felkockázott húst és néhány percen át erősebb lángon pirítjuk.
Ezután hozzákeverjük a felszeletelt gombát, a zöldborsót,a felkockázott paprikát és
paradicsomot, sózzuk-borsozzuk, belereszeljük a fokhagymát és fedő alatt, alacsony lángon készre főzzük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése