Palócpecsenye

Valljuk be nem a legfotogénebb étel, legalábbis én nem tudtam azzá varázsolni, de az íze maximálisan kárpótol a látvány-hiányáért. :)

Palócpecsenye

500 g karaj
1 db vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
1 teáskanál pirospaprika
1 evőkanál mustár
1 dl tejszín
2 dl víz
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
egy kevés olaj a sütéshez
egy kevés liszt

A felszeletelt húsokat megforgatjuk lisztben és forró olajon mindkét oldalát megpirítjuk, majd
kivesszük és félretesszük.
A visszamaradt zsiradékban megfuttatjuk a hagymát a zúzott/reszelt fokhagymával, visszavesszük a lángot és megszórjuk pirospaprikával. Hozzáadunk 2 dl vizet és a tejszínt, belekeverjük a mustárt, ízlés szerint sózzuk-borsozzuk.
Tegyük vissza a hússzeleteket és fedő alatt pároljuk puhára.

2 megjegyzés:

  1. http://elszantsag-turelem-kitartasesmarisjob.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  2. A linken Beatrix20 90 napos diétáját követhetitek nyomon.

    VálaszTörlés