Grillezett citromos-limeos tőkehalfilé

Ez a finomság is még a nyár folyamán készült, de szerencsére a hal mindig aktuális... :)

Grillezett citromos-limeos tőkehalfilé

4 szelet tőkehalfilé
1 lime leve és reszelt héja
1 citrom leve és reszelt héja
olívaolaj
2 teáskanál mustár
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
1 kisebb ág rozmaring

Kifacsarjuk a citrusfélék levét, aztán összekeverjük mustárral, ízesítjük sóval, borssal, apróra vágott rozmaringgal, majd a halszeleteket alaposan bekenjük a páccal.
Felhevítjük a vékonyan olívaolajjal kikent grillserpenyőt és néhány perc alatt megsütjük az egyik oldalát, majd óvatosan megfordítva a másik oldalát is meggrillezzük.
Frissen reszelt lime- és citromhéjjal tálaljuk.

2 megjegyzés: