Rukkolás-kapribogyós spagetti

Gyors és finom, amíg a tészta kifő, addig összedobjuk a szószt, ami egy régi kedvenc salátaöntet alapján készült.

Rukkolás-kapribogyós spagetti 

spagetti

4 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál mustár
1 evőkanál méz
1/2 citrom leve és reszelt héja
ízlés szerint bors
1 gerezd fokhagyma
ízlés szerint só

1 marék rukkola
2 evőkanál kapribogyó


A spagetti lobogó, sós vízben aldente-re főzzük és leszűrjük.

Az olívaolajban elkeverjük a mustárt a mézzel, ízesítsük a citrom levével, citromhéjjal, zúzott fokhagymával, sóval-borssal. 

Összekeverjük a tésztát a szósszal, hozzákeverjük a kapribogyót és az alaposan leöblített és lecsöpögtett rukkolát.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése