Ragu mindenfélével

Fogalmam sem volt, hogy mit kezdjek azzal fél kiló sertéscombbal, amit anyósom hozott, így menet közben alakult a recept, amit éppen jónak találtam az belekerült... A végeredmény? Egy finom, jó sűrű ragu.

Ragu mindenfélével

500 g sertéscomb
3 fej vöröshagyma
6 gerezd fokhagyma
1 evőkanál mustár
2 evőkanál paradicsompüré
1 teáskanál cukor
1 teáskanál lestyán
1 teáskanál zsálya
ízlés szerint só
olaj

Egészen kicsire kockázzuk a húst és olajban lepirítjuk. Hozzáadjuk a felszeletelt fokhagymagerezdeket, a felszeletelt hagymát, a paradicsompürét, ízesítjük mustárral, sóval, cukorral,
Fedő alatt, alacsony lángon puhára főzzük a húst.
A fedőt levesszük, belekeverjük a lestyánt és a zsályát, még 5 percig rotyogtatjuk és kész.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése